Hirdetés
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Hokunda
üzenetére
"Egyébként kicsit a magyar gdpt is pörgetve, az antares.hu-t is fel lehet keresni."
Ez így van. Korábban én is többször említettem az olcsóbb UFO-t, vagy a különböző igényekre szabható Bostont.
"Aki deréktámaszos, állítható karfákkal operálna, alu lábcsillaggal az min 100kban gondolkodjon."
Pont az előző hozzászólásomban linkeltem be a Merryfair Fortét. Teljesen vállalható szék, 70 ezerért. A hasonló kategóriájú székek egyébként valóban 100 felett kezdődnek.
-
válasz
Hokunda
üzenetére
Kellene egy ilyen összefoglaló a topic elejére, ahogy másoknál. Azért a 180k és a 30k közt is lennie kéne normális széknek / márkának.
Újabban EZZEL szemezek, de félek, hogy ez is alapból magas. Kipróbálni meg a fene tudja, hol lehet. Ok, erre is van 14 napom visszaküldeni, ha nem jön be...
-
lowzor
veterán
válasz
Hokunda
üzenetére
Én próbáltam.
188 centivel nekem kicsi volt.
A deréktámasz még legmagasabb állásban is lejjebb volt, mint ahol kényelmes lenne.
A fejtámla is elégge lent volt legnagyobbra állítva és nagyon előrenyomta a nyakam. Vastagabb, mint a Markus-é).
Az ülőlap elég rövid és kemény.
A karfa külön vehető meg hozzá 8000Ft-ért, de nekem használhatatlan volt, mivel nem állítható, ezért nagyon alacsonyan van. Amúgy masszív alumíniumból van és nem lötyög. A tetején a felület kemény.
Amúgy kényelmesebb volt nekem ez a szék, mint a Markus, mert annál a hátamnál kezdődik a fejtámla, ennél legalább állítható.
Sajnos nekem nem jött be ez a szék, mert szerintem alacsonyabb embereknek tervezték.
A minősége amúgy egész jó. Legalábbis jobb, mint a Jysk-ös, meg gamer székeké, amiket próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe