- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
(#621) blueMerle, (#626) kelzsoca
Köszönjük szépen az utánajárást. Többeknek ez nagy előrelépést jelenthet. -
JetiRulez
őstag
válasz
Fryskitt #553 üzenetére
Kajakra ugyanez a szitu. De, ha jól emlékszem, én is adtam az Árgépen egy értékelést (peszi, jetirulez, szpeti vagy saját néven) még régen, de ahogy átnyálaztam a listát, már az sincs meg. De innentől elgondolkodhatunk rajta, hogy az Árgépet is tegyük-e feketelistára, amiért ennyire befolyásolható a szerkesztőség.
-
JetiRulez
őstag
Hoppsz, amit még elfelejtettem leírni:
Bemutatóterem e-boltból sem rendelek többet.
Rendeltem tőlük egy hangszórót, jött rögtön az automata levél, hogy várható beérkezés egy héten belül. Vártam egy hetet, nem jött válasz, írtam nekik, semmi sem történt, írtam nekik pár nap múlva megint, akkor már írták, hogy nem tudják a terméket beszerezni, készlethiány van, miegymás és lemondhatom a rendelést, ha akarom. "Akarom", válasz "Lemondva" (szintén semmi "elnézést"). -
JetiRulez
őstag
Ahogy visszaolvastam a témában, láttam, hogy másnak is meggyűlt a baja a DigitAll e-bolttal. Én is csatlakozom ebbe a táborba.
Először egy AKG fejhallgatót rendeltem tőlük, egy hetes beérkezéssel. Két hét múlva írtam nekik, hogy már jó lenne előkeríteni azt a vackot, a harmadik héten pedig végre érte mehettem. Így elsőre azt gondoltam, valami véletlen hiba okán történhetett ez.
Másik alkalommal egy pendrive-ot rendeltem tőlük, szintén egy hetes szállítással. Valahogy megfeledkeztem erről a rendelésről, majd 3 hónap után eszembe jutott a dolog. Megnéztem a rendelés állását, és még csak föl se vették. Hát írtam is nekik, hogy ez nevetséges és lemondom. Laza fél mondattal rá is bólintottak (semmi "elnézést")
A másik bolttal pedig semmi bajom nincs, de a futárszolgálatukban már nem tudok megbízni. Ez a GRX Outlet e-bolt. Ha a futáruk nem is, ők pontosak és megbízhatóak voltak a második rendelés alkalmával is.szerk.:
(#510) Baboon
Az nem semmi, hogy lerendezted és ilyen biztosak voltak a dolgukban azok a szemetek végig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest