- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArcherBazsi
lelkes újonc
válasz
kisslajos #4108 üzenetére
Igen, bár még semmi kézzelfogható, már felvettem a kapcsolatot a Pest Vármegyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztályával, e-mailben írtam nekik. Csak hogy jött a válasz, hogy az így nem hivatalos, így írásban postai úton, vagy személyesen hivatalban, vagy ügyfélkapun lehet szabályosan megtenni a bejelentést. Így a teljes leírt történetet, a kinyomtatott teljes levelezésünket a céggel, a kinyomtatott rendelés visszaigazolásokat, futárértesítőket, jótállást, a kapott számláról készült képet (még jó, hogy volt annyi eszem, és készítettem, mielőtt a telefonnal visszaküldtem) mind elküldtem a megadott címre (1072 Budapest, Nagy Diófa u. 10-12.), és most várom a fejleményeket. Ha ez nem vezet eredményre, írok a Pest Vármegyei Békéltető Testületnek, majd ha ez sem, megyek a Rendőrségre, valamint személyesen ellátogatok a küldemények feladási helyére, tuti lesz ott valaki
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest