Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Hat nemtom mirol is kene beszelni...
A rendorseg hasznalati erteke ma kb nulla!
Kritikus helyzetben nem tudna ellatni rendszerelvu szerepet.
A kozelmultban targyban meghozott torvenyek 90%-a bunozocentrikus.
Szarozunk Zsanetten,meg a rendori tulkapasokon,de azt egy okostoja sem veszi eszre,hogy/a komoly demokratak,meg jogvedok/Hogy ezekkel a feltetelekkel NEM MUKODHET egy allami rendfenntarto szervezet!
Igy marad a bunozo *atlagpolgar* peldas megbuntetese!/Parkolasi bunteny!/ -
Egy érdekes update az ügyhöz: [link]
Én már nem kommentálok, inkább ülök, mint rozi a moziban, és várom mi lesz a következő fordulat...
(izé, no OFF-ban azért +jegyzem: Mo.-gon a szakértő mindig annak az állításait támasztja alá, aki fizet neki. Még a múlt rendszerben történt 1 pártfunkcionárius ''apasági pere'' - amiben természetesen igazolták, hogy az emberke nem apja a gyereknek - asszem 1 régi Delta-újság hozta (kb olyan, mint ma a Természet világa), mint tudományos érdekességet, ill hasonló eset a csernobili szennyeződést tussoló teljes magyar szakértőgárda - ebben jobban benne vok, lévén személyesen ismerem az emberkéket az egyetemről)
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
vagy most tanakodnak azon, hogy mitévők legyenek, hogyha pozitív...
De ez is vicc, hogy nézték a mobiltelefonok torony-információit.
Akkor hirtelen eszükbe jutott a rendőröknek, hogy ja igen mellesleg közben még üldöztünk egy gyorshajtót is arrafele...
Miért nem a lányét nézik meg? -
Gyuri27
félisten
Kinek kellene példát mutatni?
/Föleg úgy, hogy szarok a munka körülmények és a fizetést alamizsnának kellene hívni? Tudom akinek nem tetszik nem kell rendőrnek lenni! Nekem is ezt mondta annak idején a pk. De kérdem én ha mindenki veszi a kalapját akkor mi lesz? Kivezénylik a katonaságot? Hoppá az sincs. Illetve ami van az csak honvédségi szakkör!/
Mi sem vagyunk különbek. Sokszor mi kínáljuk fel. Ha lehet nem kérünk áfás számlát. Ha találunk egy pénztárcát amiben van pénz nem adjuk vissza. A k!b@szott tescoban hányan esznek bent kiflit és isznak üditőt fizetés nélkül. Ha a parkolóban meghúzzák a kocsidat találsz rajta betétlapot?
Ébredjünk már fel! Ez itthon ösznépi sport! A miniszter elnöktől a wc-s néniig.
Tehát kinek kellene?
Na ugye. A rendőrség ha úgy vesszük tükör. Az, hogy nem tetszik amit látsz!?
Ilyenek vagyunk. Persze ezeknek meg vannak a történelmi, politikai okai.
A társadalomnak, a politikusoknak a pénz embereknek kellene változnia. Velük változna minden közhivatal és állami szerv.
Addig számon kérni nincs mit. Ahogy Jézus mondta ''az vesse rám az első követ aki bűnök nélkül való''
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Ezt a feljelentést már nem lehet visszavonni...
Ha a lány visszavonná, mondjuk megváltoztatná a vallomását úgy, hogy ''igen, én ajánlottam fel magam'' vagy ''nem is történt igazából semmi'' akkor hamis tanúzásért seggberúgnák.
A rendőrökről meg mostmár nem tud kiderülni, hogy ártatlanok, hiszen azzal védekeznek, hogy a lány önként ajánlotta fel magát, ergo elismerték, hogy megtörtént az aktus. És még ha nem is erőszak volt, akkor:
- egyrészt nem dugunk munkaidőben
- másrészt korrupció -
deniro2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest