Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• newmoonlight

senior tag

válasz Aryes #9068 üzenetére

Az kétségtelen, hogy a futár erkölcsileg összehasonlíthatatlanul magasabb szinten áll, mint pl. a belügyminiszter, ettől függetlenül egy hebehurgya hülyeséget csinált.

Ha annyit megért neki ez a brahi, hogy az ismeretségi körében néhány hétig ezzel sztárrá vált, akkor hajrá, csak így tovább, de a pakliban bőven benne volt, hogy darálthús lesz belőle. Vagy nyomorék. Élete végéig. Na az mekkora #cool sztori lett volna...

Szóval maradjunk annyiban, hogy hülyegyerekként viselkedett.

(Ha esetleg Te lennél az apja, ugyanígy megdicséred, vagy nyomatékosan megkérted volna, hogy még egyszer eszébe ne jusson ilyen szituációban -ily módon- közbeavatkozni?)

Azt is vitatnám, hogy ha egy részeg (ingerült, agresszív, módosult tudatállapotban lévő) embert egyszer feltartóztatunk, akkor arra ugyanolyan békésen fog reagálni, ha harmadszor (ötödször, nyolcadszor) is megtesszük.

• Vertigo18

addikt

válasz Aryes #9068 üzenetére

Köszi az egyetértést, de én tisztelem az ellenkezők véleményét is. :R

Van feljebb egy olyan mondat, hogy "a kissé tétova rendőrautóval ellentétben a robogós elé került"... Igen, mert robogóval azért egy kicsit könnyebb mozogni, tudom, mindkét említett járművet rendszeresen vezetem...

"Kisebb lökdösődés kezdődött, ugyanis ketten se tudták a rendőrautóhoz állítani a feldühödött férfit"... Milyen érdekes, ha egyből felrúgdossák, meg lefojtják, akkor biztosan az a gond, ha próbálják "emberségesebb" módszerrel (első körben) véghezvinni, végrehajtani a testi kényszert, akkor meg jön a kiemelés, hogy "kettőnek sem sikerült"...

"Tekergették, fojtogatták, földrevitték"... És? Éppen erről szól a testi kényszer! Nekiment egy rendőrautónak, majdnem elütött egy rendőrt, X ember életét veszélyeztetheti, nehogymá' elkezdjék felszólítgatni, meg könyörögni neki! Az ilyet igenis "el kell csapni" mielőbb.

Ha a cikkíró kislányát elcsapta volna ez a részeg sofőr, akkor biztosan az lett volna benne, hogy miért nem "baltázták" le egyből.

Egyébként a pizzafutárra én sem mondok semmit se, mindkét felet megértem, nagyon ügyes is volt, meg azért vigyázzon is magára legközelebb, lehet, hogy nem áll meg a következő, aki elé így beáll!

Új hozzászólás Aktív témák