Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
válasz enginev3.0 #11 üzenetére
Mobilos szinten sok db talált gazdára, Apple szinten nem... tizen pár millió darab nekik nem érte meg. Pl én sem tudom, mire váltok majd 13 miniről...
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
JayZ
tag
válasz CptAdamica #10 üzenetére
Vaknak kell lenni hogy ne lásd hogy más a ui design nyelve, persze lehet hogy neked bejön az új is, ami tök jó. Számomra android 11ig volt király, 12 elment, azóta gatya. De szerencsére van nothing phone.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz enginev3.0 #11 üzenetére
Én nem arra a méretre gondoltam. A Xiaomi belépő csúcsa is kisebb lett a 12-es szériától, most a Vivo készített kisebb csúcsmodellt, a Google szintén... Szóval ez a ~6,3 col körüli kijelzős készülékek szaporodtak.
Nálam ezek a kijelzőméretek az ideálisak, a tartalomfogyasztás és a hordozhatóság szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Amúgy nem igazán értem ezeket a régen minden jobb vót mondatokat az oxygen os-ről. Idén 7 Pro-ról váltottam, ez még a jobb vót korszakból van, most 12 van és igazából semmi sem ütött mellkason a váltás után, semmilyen kényelmetlenséget nem éreztem.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
MMiklos86
csendes tag
Nincs bajom a külsejével, úgyis állandóan masszív tokban lesz, a hátsó kameraszigetre meg csak akkor nézek, ha tisztítani kell. Jelenleg 11-em van és bár kiváló telefonnak tartom, de örülök a 13-ban a jobb (fényesebb) kijelzőnek, megnyugtatóbb IP védettségnek, nagyobb telepnek, fejlődött kamerának. Ha a tesztek nem hoznak ki valami égbekiáltó gyalázatot és az ár sem lesz horror, frissíteni fogok valamikor tavasszal.
Hadd jegyezzem meg, hogy dicséretes a Oneplus-tól, hogy gondol az alacsony PWM frekvenciára érzékeny szeműekre, s a pletykák alapján a 13-as BOE X2 kijelzője is bíztató. Mind az iPhone 16 (Pro), mind a Pixel 9 (Pro) gyatra ezen a téren. Számomra ez fontos.
-
roli543
őstag
Kár hogy a OnePlus egyedisége és must have érzése eltűnt pár éve….
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
sohajda90
tag
Én örültem volna új design-nak, 11-esem volt, ott nagyon tetszett ez a forma, de mostmár vágynék valami újra, plusz akkor még a 2 sor kamera között teljesen ki volt írva a "Hasselblad" márkanév, ami kicsit kitöltötte a teret kamera szigeten, már tavaly a 12-ben ez is egy oldalra helyezett "H"-ra csökkent, most pedig a "H" is kikerült a szigeten kívülre, tovább növelve az üres helyet a kamera szigeten és ez az üresség "látványos" és kicsit "butább" hatást is kelt, a 12R-en ilyen a kamera sziget, ahol ugye nincs Hasselblad partnership, de a képen is látható, hogy a szimmetrikusságot leszámítva is mennyivel jobb benyomást kelt az Oppo variáns, ahol a Hasselblad logó a kameraszigeten belül kapott helyet...na mind1, egy szó mint száz számomra a 11 óta minden széria épp csak kicsit csúnyácskább (pedig nekem pl. az Open kameraszigete is tetszik, ha már csak azt átörökítették volna ide már elégedett lennék)...
Plusz a 11 még flagship killer volt (no wireless charging, gyengébb kamerák), a 12 már flagship volt, rágyúrtak a kamerákra is és megkapta a vezetékmentes töltést is, ráadásul egész gyors változatban, tehát 11 és 12 között eléggé nagy ugrás volt, most ez megint egy gyengébbke ráncfelvarrásnak tűnik inkább...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tudnék már értékelni egy kisebb OnePlus készüléket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- DIGI kábel TV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest