Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
tag
Én örültem volna új design-nak, 11-esem volt, ott nagyon tetszett ez a forma, de mostmár vágynék valami újra, plusz akkor még a 2 sor kamera között teljesen ki volt írva a "Hasselblad" márkanév, ami kicsit kitöltötte a teret kamera szigeten, már tavaly a 12-ben ez is egy oldalra helyezett "H"-ra csökkent, most pedig a "H" is kikerült a szigeten kívülre, tovább növelve az üres helyet a kamera szigeten és ez az üresség "látványos" és kicsit "butább" hatást is kelt, a 12R-en ilyen a kamera sziget, ahol ugye nincs Hasselblad partnership, de a képen is látható, hogy a szimmetrikusságot leszámítva is mennyivel jobb benyomást kelt az Oppo variáns, ahol a Hasselblad logó a kameraszigeten belül kapott helyet...na mind1, egy szó mint száz számomra a 11 óta minden széria épp csak kicsit csúnyácskább (pedig nekem pl. az Open kameraszigete is tetszik, ha már csak azt átörökítették volna ide már elégedett lennék)...
Plusz a 11 még flagship killer volt (no wireless charging, gyengébb kamerák), a 12 már flagship volt, rágyúrtak a kamerákra is és megkapta a vezetékmentes töltést is, ráadásul egész gyors változatban, tehát 11 és 12 között eléggé nagy ugrás volt, most ez megint egy gyengébbke ráncfelvarrásnak tűnik inkább...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest