- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tobias88888 #16297 üzenetére
Inkább úgy mondom a "prezentációt". Mármint marketingcélokra, egyszerűbb játékokkal , mint pl a a Beat Saber
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tobias88888 #16294 üzenetére
Köszi , kitaláljuk, mert igazából prezentációs céllal kellene egyelőre kisebb játékokhoz.
A Mixed Reality jónak tűnt igazából, ilyen kis pár perces játékmenetekhez, viszont később akkor lehet tennék egy izmos VGA-t alá.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tobias88888 #16292 üzenetére
Az Asus-HP-Dell-Lenovo féle szemüvegnél még iGPU-t is elégnek láttam
-
Graphics
Jómunkásember
És az ilyen Windows Mixed Reality termékekhez milyen hardver kell?
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, szűz vagyok atémában
Szóval ma játszottam a Beat Saber játékkal, és nagyon megtetszett.
Elvileg HP VR cucc volt, nagyon szuper volt.
Kérdés milyen ársávban lehet olyan VR cuccot beszerezni, amivel hasonló játékok játszhatóak?
PC-n , egy OMEN laptopon futott a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Iskolai prezentációs céllal szeretnék VR szemüveget vásárolni egy FullHD-s mobilhoz.
Milyen kínai szemüveget tudtok ajánlani?
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv Mindenkinek.
Lehet rossz helyen kopogtatok, de feljött egy mélyenszántó gondolat bennem.
Autósiskolánk van, és a jövő évben szeretnék több rendezvényre is kimenni. Terveztem autós-motoros szimulátort kivinni, de azon járt az agyam, hogyan lehetne realisztikusabb élményt adni.
Ekkor jött a VR alapötlete. Szerintetek? Motoros-autós programmal ütne igazán a dolog, de még nagyon kezdő vagyok a témában.
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv, Fiit VR 2N-t szeretnék rendelni, EU-ból hol találok legolcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben