- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
TwentySix #54822 üzenetére
Van egy masik problema is. Szerintem eldobalja a wifi-t vagy minimum akadasok vannak. Parszor mar talaltam jelentes a Notifications-ben miutan felvettem hogy "wifi connection lost" de ugy voltam vele biztos valami power saving bug amikor nincs rajtam hogy a wifi-t hamarabb lekapcsolja minthogy elmenne aludni. De PC streaming gozben is vannak problemak. Rajta van a wifi-n es vannak random akadasok. A VD-ben ilyenkor latom hogy a networks latency felmegy az egekbe aztan vissza le. Mintha megszakadt volna a kapcsolat egy pillanatra, de nincs ilyen rendszer jelentes. A tobbi HMD-vel nem csinalja ezt a VD ugyanazzal a router-el.
-
Enton
addikt
válasz
TwentySix #49188 üzenetére
Steamvr-ban is van beépített performance hud ott szépen látszik mit mit megy, quest 2 őm nincs reverb g2 meg cv1 rift.
Ha szimeznél g2 ha több ugri bugri akkor q2 a nyerő. Idővel lesz úgyis a másik is ha nagyon kíváncsi rá az ember.
Oculus jobban "plug and play" de a wmr sem éppen használhatatlan egy platform, csak egy kicsit "fakockább" hatásra beállítási opciókban egy steamvr és otraytoolhoz képest.
Adott gépen egész tűrhető és nem totálkockás/homályos képeket is ki lehet sajtolni.
Ajánlott a jó világítás, nagy ablakos szobák akármelyik is lesz, arra szeretnek haklisak lenni.Végülis kb játékonként meg kell találni a megfelelő beállításokat felbontást low-ultra meg valami élsimítás vagy ehelyett egy kis plusz felbontás.
Skyrim kb az egyik legsebesebb. ACC-nek semmi sem elég, nincs még 4090 vgaval sem megy jobban.
Fallout 4 is jóféle. Alyx is ajánlott. Pavlov/onward cs-zni. stb...
Majd esetleg új amd vga infinytis cache-el meg chiplet gpu-val?Ja meg igen a VR megint haldoklik és magábafullad mint 3ds tv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest