- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
Igen, de neked van géped, és azon is játszol, a kérdező meg kifejezetten mondta, hogy nincs olyan pc ami játékra való. Én csak azt próbáltam elmondani, hogy ha egyszer letette valamelyik mellett a voksot, akkor itt nincs változtatási lehetőség, mert nem bővíthető. Majd eldönti, és ahogy mondta nem annyira játékra venné. Viszont azt nem fogom megérteni, hogy valaki azért vesz questet, hogy aztán egy "kényelmetlen" fejszettben nézzen egy nagy tv-t ráadásul a netflix a questen mintha csökkentett felbontásban menne, és még munkára ez a verzió sem való. Én főleg pc vr-ra vettem, és bizonyos okokból még a walkaboutot is pc vr-al tolom. (pl. questen a walkabout osztható családiba, de a dlc-k már nem, és mivel osztott a walkabout nem tudom a dlc-ket megvenni hozzá, mert azt írja, hogy nincs megvéve. ).Szóval ha csak erre veszi, akkor lehet jobban jár ha megvárja a sony pcvr megoldásait azért aha a lencse el is lett rontva a kijelző az elég top.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest