- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
Imre077 #19622 üzenetére
Szerintem várd meg, amíg megjön. Én így videók alapján nem tudom eldönteni, hogy milyen anyagból van a maszk, és hogy szét lehet-e szedni.
Én amúgy ajánlom a VR Cover-t, itt le is írtam a tapasztalataimat, amit azóta is fenntartok: [link] és [link]
Amíg nem vettem ilyet, addig én Domestos fertőtlenítő nedves törlőkendővel törölgettem át, hogy ne telepedjen meg rajta semmi, és pontosan, ahogy írod, hogy oda tudjam adni másnak is.
Sajnos kb 1 év alatt ez rendesen elhasználta, kezdett elválni a szivacs a műanyag kerettől. Pillanatragasztóval próbáltam visszagányolni, de a ragasztó megmarta(!) a szivacsot, úgyhogy hagytam a francba és akkor rendeltem a VR Cover-t.Én a gokartos maszkot rossz ötletnek tartom, akkor már inkább ne legyen semmi se. Főleg most, hogy jön a nyár, pont az nem kell még, hogy beleizzadj/belihegj plusz egy maszkba. Gokart közben hűt a menetszél, hát itt ilyenre ne számíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged