Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
Imre077 #19622 üzenetére
Szerintem várd meg, amíg megjön. Én így videók alapján nem tudom eldönteni, hogy milyen anyagból van a maszk, és hogy szét lehet-e szedni.
Én amúgy ajánlom a VR Cover-t, itt le is írtam a tapasztalataimat, amit azóta is fenntartok: [link] és [link]
Amíg nem vettem ilyet, addig én Domestos fertőtlenítő nedves törlőkendővel törölgettem át, hogy ne telepedjen meg rajta semmi, és pontosan, ahogy írod, hogy oda tudjam adni másnak is.
Sajnos kb 1 év alatt ez rendesen elhasználta, kezdett elválni a szivacs a műanyag kerettől. Pillanatragasztóval próbáltam visszagányolni, de a ragasztó megmarta(!) a szivacsot, úgyhogy hagytam a francba és akkor rendeltem a VR Cover-t.Én a gokartos maszkot rossz ötletnek tartom, akkor már inkább ne legyen semmi se. Főleg most, hogy jön a nyár, pont az nem kell még, hogy beleizzadj/belihegj plusz egy maszkba. Gokart közben hűt a menetszél, hát itt ilyenre ne számíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest