- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Szabályzatban kerestem volna, de nem találtam az adás-vétellel/beárazással kapcsolatos kérdésekre vonatkozó kikötéseket, ezért csak offtopikban írok:
Az évek során egészen sok VR cuccom felhalmozódott a cardboxoktól kezdve a Pimax 8K-ig, de már nagyon kevés időm van játszani, ezért a többségétől szeretnék megválni. Más topikokban is feltettem hasonló kérdést, különböző kütyükkel kapcsolatban, de nem igazán jártam sikerrel. A legnagyobb itthoni használt termékek adás-vételével foglalkozó oldalakat javasolták a HA helyett...
Esetleg tudnátok ajánlani - akár privátban - olyan csoportot/fórumot, ahol kifejezetten VR cuccok értékesítésével foglalkoznak? Nem meggazdagodni akarok, csak fárasztó már a "feléből mennyit engedek" és az "ez meg van még?" típusú levelekre válaszolgatni
Előre is köszönöm a segítséget és még egyszer elnézést az off-ért.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest