Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Nemigen akar mukodni nalam se. Elinditottam a Dreamdeck-et, tapogattam es elojott ugyan valami, de csak egy ora fent kozeppett, jobbra az FPS es lent kozeppet Browse es Library iconok. De nem tudtam oket aktivalni. Balra fent van egy gaze input kor ami aktivalas utan csak lekuldi a kurzort oda ahol a Browse es Library ikonok vannak de nem tudom hasznalni oket.
Egyebkent ugy nez ki van valami problema az 1.10-es update-el, mert aktivalodik valahogy az ASW akkor is ha a kartyam (380X) nem tamogatja. Legalabbis a fix 45FPS szerint amit a Dreamdeck demokban latok ez lehet. A menuben megvan a 90FPS es van itt-ott normalis fluktuacio is, tehat mutat mas szamokat is (78, 86, 103 stb.).
Szer: Valami tenyleg lehet: ASW causing framerate issues on unsupported AMD cards in Elite Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest