- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Köszi a segítséget nektek!
-
freaghill
őstag
válasz
BigBlackDog #11109 üzenetére
Köszi, elolvasom!
-
freaghill
őstag
Ugyanez igaz az S40-re, S80-ra is, amiket írtatok, hogy milyen motorral ajánlott venni?
Vagy ennyi pénzért inkább az S40, max S60 felé kacsingassak csak?
Esetleg tudtok valakit aki árul ilyet, és ismeritek és ajánlott vétel lenne?
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Autó vásárláson töröm a fejemet, eddig minden mást néztem de nem is jutott eszembe a Volvo. Konkrétan az S60-akat nézek.
- 1.2M keret
- Dízel (munkába járás odavissza 70km, kéthetente ingázás odavissza 800km)
- Fűthető ülés
- Tempomat.Eddig más topic autóit néztem de tegnap valamiért megnéztem egy-két S60-ast, és találni 1-1.3 között és sokkal jobban felszereltebbek mint a németek.
Van esetleg valami nyűgjük, van amire érdemes figyelni?
Gondolom itt is ha autómata váltósat nézek akkor 60.000kmenként legyen benne cserélve olaj.Magával a motorral, vagy bármivel ami miatt nem ajánlott?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest