- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
freaghill #11099 üzenetére
Itt gyűjtöttem össze néhány infót/(típus)hibát a facelift-es D5 S60-ról (euro 4, ebben van részecskeszűrő, de a hibák nagy része igaz a korábbi verzióra is).
Az ott leírtakhoz képest egyébként:
- Cseréltem már a kormányszögjeladót.
- A turbónál a rezonátorban lévő tömítéseket még egyszer cserélni kellett azóta, mert elszakadt és leköpte a csövet (annak ellenére, hogy rögzítve volt.....ami szerencse is, mert teljesen nem tudta lefújni, így lehetett még vele közlekedni. Más kérdés, hogy ezt külföldön követte el autópályán....)
- Megadta magát az örvényszelepeket mozgató aktuátor is, szelepek állandóan nyitva vannak teljesen, csak hibakód van, teljesítménycsökkenés nincs, így még nem foglalkoztam vele (a hibás kormányszögjeladóval is vígan elvoltam 1+ évig, amikor végül meguntam a sok hibakódot)
- Tankfedél motorját még egyszer felújítottam azóta.
- Állófűtés kályhája kéken füstöl, "köpköd", egyelőre kivettem a hozzá tartozó biztosítékot, de ezt is fel kell újítani -
BigBlackDog
veterán
válasz
freaghill #11108 üzenetére
Amire felkészülnék, hogy évente azért szerintem 200-300e Hufot igényelni fog egy 10-15 éves, dízel S60, ha jó állapotban szeretnéd tartani (mások véleménye és saját tapasztalat alapján is). Szerintem S80 is hasonló tészta lehet, de azzal nincs tapasztalatom. Ha esetleg még nem olvastad, itt írtam a saját élményeimről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest