- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
TrollBalint #11035 üzenetére
[link] erre gondolt
várunk szeretettel.
-
Lackki
őstag
válasz
TrollBalint #11032 üzenetére
facelift igen
mitsu kocsira mitsu felni nagyon jó250-300k-val számolj ha kilakatoltatod.
-
Lackki
őstag
válasz
belaazallat #11030 üzenetére
uhh, benéztem kinek válaszolgatunk
azt hittem s80ról van szó facelift.
s40 facelift eleje más valóban, és a sárvédőn is van még a betétnek egy darabja. Lökösön meg körbe ér a betét.
Lengőkarok és a torony is más elől, de úgy alles zusammen az első felfüggesztés más. -
Lackki
őstag
válasz
belaazallat #11026 üzenetére
ott van fentebb a kép, fl előtti az övé
-
Lackki
őstag
válasz
TrollBalint #11024 üzenetére
színre fújt betétek, más lámpák, "tojástartós" grill, belsőben az ülés is más
-
Lackki
őstag
válasz
Weareus #11021 üzenetére
igen, a régebbi s80ban még magneti marelli fojtószelep van ami szeret elhasalni, ezeket később cseréltek ha jól emlékszem boschra. ABS modul még ami gyenge pont, de az javítják 30k körül, lényegében annyi hogy fel kell vágni a dobozt és újraforrasztani az egészet, majd szilóval visszarakni a levágott részt és voilá
alapjárat ingadozás, lehet a fojtószeleptől kezdve a gázpedálérzékelőig minden
adj neki egy VIDA diagot és kiderül.
-
Lackki
őstag
válasz
TrollBalint #11019 üzenetére
Teljes lakatolás kb 250ezer fényezéssel (hátsó/első sárvédő ívek és küszöbcsere). Egy bontott ajtó 5-10ezer ft, mert kutya se viszi őket.
Ha facelift előtti, akkor nem érdemes már szerintem, hacsak nem szerelemEgy ismerősöm tavaly totál kipakolta a kocsiját és kilakatolta és fényezte, összes szilentet cserélte gyárira és 400ért árulja most.
Faceliftes már más tészta. Enyém "csak " 15éves lesz idén, így ha nálam hasonló gondok lennének, megcsináltatnám. -
Lackki
őstag
válasz
gaborbol #11016 üzenetére
20 éves autó...
automata váltó mellett tényleg a katalizátor tud felemészteni rengeteg pénzt. Többi kopó alkatrészt nem hiszem, hogy fel kell hozni
persze hogy mindenre figyelni kell.
Ismerősöm márciusban vett egy 2.4 170LE-s 2005 nagykövet kocsit, hát rá is fázott a marha, pedig mondtam hogy ne vegye meg. Szombathelyi Volvoban be lett vizsgálva, ahol szerintem telibe lefizették őket
Tökéletes állapotnak mondták, 0 hibakód. Rá pár napra kipróbáltam, és mindenféle hang jött elölről... Nem rég alánéztem és olyan olajsár van a bölcsőn és a lengőkarokon, hogy vakarni tudtam csak. Torony kb bármikor kiszakadhat, féltengelyek rosszak, főtengely szimmering is kuka, kormányösszekötő kuka, leömlő tömítés kuka, rezonátor szét van szakadva, felső motortartó bak szakadt. Ezeket én vettem észre kb. piaci hozzáértéssel, nem mint autószerelő... Ők meg kifizette a 20ezret egy teljes bevizsgálásra.Ezek mellett 21hibakódot dobott a kocsi, ami főleg a kivett rádió miatt van, aminek a helyére beraktak egy olcsó WISHről rendelt szutykot.
Ami hiba van még biztosan:
- Gázpedál jeladó
- Középkonzol széthullott kb.
- Kézifék bowden szakadt
- Fékek kopottak
- Bölcső szilentek gatyák
- Légszűrőház törött -
Lackki
őstag
válasz
rayoliviero #10903 üzenetére
nagyjából minden dizelre igaz, hogy ha sok a városozás és rövidtávozás akkor gázolaj kerülhet az olajba, ezért lehet hogy nem töltik tele, de ha rendesen van használva, akkor semmi gond
-
Lackki
őstag
válasz
troll81 #10846 üzenetére
Szervotartály szokott repedni, kábel kötegek az ajtóban, műszercsoport megáll, gyújtáskapcsoló is szeret beszarni teljesen és nem ismeri fel a kulcsokat. AWD haldex rendszer, így azt is érdemes átnézni megy-e egyáltalán, mert ha mondjuk beázott... nem olcsó a javítás, sokan úgyis vannak vele, hogy nem javítják, elég az állandó 2WD. Szokásos dolgokat kell nézni ezenfelül, mint bármelyik turbósnál.
-
Lackki
őstag
válasz
BigBlackDog #10831 üzenetére
6.5L a régebbi 163 lovasba kell
az újba csak 6.2L
-
Lackki
őstag
válasz
rayoliviero #10824 üzenetére
Castrol Mintaboltnál lehet olcsóbb, stadionoknál vannak a lidl-vel szemben
-
Lackki
őstag
válasz
rayoliviero #10822 üzenetére
Nem hiszem, hogy indokolt az olyan híg, ha a gyár 5Wt ajánl. Persze a 30ezres ajánlott cserét ne vedd figyelembe
-
Lackki
őstag
válasz
rayoliviero #10820 üzenetére
5.9Liter
A gyári ajánlott: Castrol Magnatec 5W-30 A5
Szűrő: Mann HU 719/8 yGondolom ez a motorkódod: D5204T3
-
Lackki
őstag
Üdv a csapatnak, nem is gondoltam hogy van ilyen topik itt, de fő hogy ráleltem. 2004-es Volvo S40/V40 szériát nyúzok 2.5 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest