Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsikjanos
csendes tag
Írtam már egy saját shell szkriptet ami snmpwalk-al szedi le a szükséges adatokat és beállítja a grafikonhoz szükséges paramétereket is. Jól is működik.
Azt nem sikerült megoldani, hogy amikor a munin-update lefut, a szkriptet csak azon a node-on futtassa le amelyiken nekem kell. Mert jelenleg a szkript 2x is lefut, azon a gépen, amelyiken a munin szerver van. Ezt értem is miért működik így (mert csak úgy sikerült megoldanom, hogy a munin ne mondja azt,hogy connection refused, mikor a switch-hez akar kapcsolódni, hogy a munin.conf fájlban az address -nek a 127.0.0.1 lett beállítva). De ennek az a következménye, hogy a grafikonokat kétszer hozza létre.
Egyszer azalatt a domain név alatt, ahol nekem szükséges; és még egyszer a munin szerver domain neve alatt.Azt lenne jó tudni, hogy hogyan kell beállítani, hogy ezt a szkriptet csak egyszer futtassa le a munin, annál a node-nál, ahol szükség van rá.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest