Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Bash script.
Most kicsit csúnyán van a fájl kiválasztása, mert adott egy gép ami 4 féle "kiterjesztésű" fájlt ad minden nap végén, de ebből csak az egyik kell nekem. A fájl eleje megegyezik.
Pl.: 1234567.ser , 1234567.tpl , 1234567.chz.tic , 1234567.gpw
Nekem csak a gpw fájlt kellene átmásolnom ami csak azon napon keletkezett. Ez egy windows megosztáson van amit felcsatolok egy mappába a linux szerveren. S onnan másolnék.
Ez a megoldás kicsit csúnya:gpwfile=$(ls -l --time-style=+%F | grep $(date +%F) | grep -v ".ser" | grep -v ".tpl" | grep -v ".chz.tic" | cut -d" "-f8)Olyan illeszkedésre gondoltam ami megmondja, hogy a .gwz "végű" fájlt másold át ami aznap keletkezett..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest