Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Én az egészhez nem értek
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: