Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy szeretnék egy Windows alól portolt programot futtatni, ami működne is remekül, de több EZER könyvtárat használ... na, ha nem mindet NAGYBETŰSRE formázták volna át még ott... Szóval én magát az alkalmazást megcsináltam már, elindul, csak éppen az erőforrásait nem találja. Ezért szeretnék egy olyan scriptet írni, ami rekurzív módon végig megy a főkönyvtárból kiindulva és az összes fájlt és könyvtárat is átnevezi minden betűjében kisbetűsre. Tehát az sem jó, hogy ha csak a kezdőbetű nagy, mindent kisbetűvel kell. (Pont az a része zárt a szoftvernek, ami ezt a beolvasást valósítja meg, azt nem piszkálhatom...
).Kérlek ne írjátok, hogy Total Commander... mert nincs Windows. Nem véletlen kell a szoftvert is átportolni...!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- World of Warships
- Asztalos klub
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).