Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem kell májusig várni az új flipes Motorolákra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Sziasztok.
Szeretném visszarakni a gyári Fwt.egy TLWRD 3600 van de sajnos nem működik
Tp-link routerekhez OpenWrt-ről gyári fw-re visszaállító fw-k gyüjteménye.
Légyszi válaszba írja meg valaki hogy hol találhatrm meg a visszíálltó fwt.
Köszi. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy van e arra valami lehetőség hogy a wifit mondjuk este 10 és reggel 6 között ki tudjam kapcsoltatni.
Előre is köszönöm a segítséget és az infót.
Üdv -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket , hogy hogyan tudnám a transmissiont időzíteni.
Szeretném ha estére kikapcsolna és nem menne a vinyó (elég hangos)és reggel meg visszakapcsolna.
Előre is köszönöm a segítségetek. -
Centaurus
tag
Abba biztos vagyok hogy meglehet csinálni,de sajnos a pontos folyamatot én sem ismerem.(vannak itt páran akik biztosan tudják
A két linket azért tettem be mert legelőször fel kell rakni az Open WRT-t és szerintem ennél egyszerűbben nincs leírva sehol hogy hogyan kell rávarázsolni a routerre az új fwt.
Ha ez bonyolult szerintem jobban jársz ha személyes segítséget kérsz,mielőtt megsütöd a routert a próbálkozásokkal -
Centaurus
tag
Annyit szeretnék a DLINK DIR 600al csinálni hogy, van egy meglévő routerem ami tcomos,annak van wifije de az a wifi nem fedi le az egész lakást,A DLINKel szeretném tovább osztani a netet. hogy mindenhol tudjak netezni.
Ezt egy TP-LINK TL-WR740N el meg lehet csinálni DDWRT-vel ,az a kérdésem hogy ezt egy DLINK DIR600sal és Open Wrtvel meg lehet e csinálni.
Előre is köszi az infót -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Adott egy Dlink Dir 600 router,errel szeretném rágyógyítani az Open Wrt-t vagy DD-Wrt-t.Szerintetek valamelyiket rá lehet rakni?
Előre is köszi a segítséget
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem jó helyre írok,de hálózati gondom van.
Adott egy TLWR 3600 Tplink router OPEN WRT-vel és egy speedport Thomeos iptvs telefonos modemes wifis router.
Olyan gondom van hogy nem tudom hogyan állítsam a TP linket hogy minen működjön rajta.
A torrent kliens megy de nem tud elindulni a letöltés,a DLNA sem megy és a net sem.
Olyan beállítás kéne amivel a speedprtos routeren keresztül minden zavartalanul üzemel.Előre is köszönöm ha tudtok segíteni.
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy lecsatolódott a winyóa routerről..és sehogy sem tudom reconnectálni.
Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Opel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest