- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
Petya94 #12312 üzenetére
"Van egy TL-WR841N v11-es routerem, ami egy Inviteles Alcatel I240W-A bridge-elt portjába van kötve, ezen keresztül kapcsolódik a netre PPPoE vel.
Eddig minden jó, de ha eltelik 1-2 hét, akkor fogja magát és lefagy, ilyenkor se net se webes felület, talán néha DHCP-n oszt IP-t, de setöbb, csak a ki-be kapcs. segít.
Feltettem rá a Chaos Calmert, ezzel is szépen dolgozik, minden szuper, házi szervernek adtam domain nevet a LAN-ban, de ez is lefagy, csak annyi különbséggel, hogy többszöri próbálkozásra beadta a Luci felületét és abból nyomtam egy restartot. Azt elfelejtettem megnézni, hogy maga a router rajta van-e a neten. PPPoE kapcsolatot kiírta, hogy van kapcsolat, IP is volt, csak azt nem néztem meg, hogy kifele lehet-e a routerről ping-elni, mert már türelmetlenek voltak az itthoniak...
Na, de mitől lehet ez a probléma?"Naplo nelkul nincs ember, aki megmondja, hogy mi a hiba forrasa.
A helyi haloban allits be egy gepet fix IP-vel syslog szervernek, es kuldd ra a log-ot.Windows alatt pl a TFTPD32 vagy aTFTPD64 is tud syslog szerverkent mukodni.
A Zyxel NAS-okra is letezik syslog csomag.Es minden bizonnyal meg rengeteg megoldas letezik. (Pl WT3020 OpenWRT-vel + pendrive + syslog-ng)
-
wigyori
tag
válasz
Petya94 #12284 üzenetére
A DNCE2500 egy Intel Puma SoC, kb. egy 500MHz-es Intel Atom, az RTL8198 pedig egy 8196-szarmazek. Erdekes lehet a hardware, de mukodo OpenWrt (vagy akar LEDE) port nincs.
A serial konzol kimenete viszont erdekes lehet mar csak "archivalasi" szempontbol is, fel lehet rakni akar a wikidevi, akar az openwrt wiki-re, megkonnyitheti masnak a munkajat, vagy felkeltheti az erdeklodest.
-w-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged