- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Szerencsédre frissek az élményeim, tegnap előtt állítottam be egy openvpn szervert bár windowson...
küldj pü-t.
Bár hozzá kell tennem nekem vannak problémáim, bár az szerintem egy specifikus probléma... Konkrétan a telefonommal, ugyanaz a konfig máshol jó, a telefonom csatlakozik, de pingelni már nem tudom a szervert. android 5.1 természetesen tun típusú kapcsolat.korábban már valamelyik topikban írtam erről kapcsolatban, csak nem volt akkor sem időm jobban belemerülni. Az óta ROM csere is volt a telefonon. tun.ko elvileg van.
-
suste
veterán
elég az eléréshez a külső IP+ jelszó (ideiglenesen átállítod), és megnyitod az 21-es portot (persze jobb lenne egy ddns név, hogy újraindulás után se legyen másik wan ip, ha ez a főrouter)
de én kb hajnali 1-2 körül tudok ránézni
ha elérhető a router, akkor privátban megírhatod őket (ip, jelszó)
és a pent azt dugd be -
suste
veterán
ha kihúzod a pent, akkor az extroot létrehozás elötti állapotban indul újraindulás esetén, hiszen a flash-ben az akkori állapot van....
a partition wizard jó progi, de teljs törlést kell csinálni, ha elötte a win formázta a meghajtót
szóval csinálsz egy particiótörlést, aztán kezded az új kiosztást majd a formázást -
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
A legegyszerűbb egy factory reset LuCI-ból. Egyébként a kmod-usb2 valószínűleg az alap firmware része, nem kell újra telepíteni, mert az megint csak a helyet foglalja.
De a wiki írja is, hogy nem férnek fel az usb-storage-hoz szükséges csomagok.
Ezért fogadd meg suste tanácsát és tedd fel innen a te routeredre való sysupgrade firmware-t a beállítások megtartása nélkül.
Esetleg, ha v1-es hardware verziójú, akkor innen a squashfs sysupgrade verziót, ez még kisebb helyet foglal. -
suste
veterán
ezt nem lehet megcsinálni az eredeti verziókkal, mert az fw csak readonly-ban van mountolva
a biztonság miatt van így, mert így nem lehet elérhetetlenné tenni a routert (letörölsz valamit amit nem kéne)melyik fw-t tetted fel?
mert érdemesebb a BB-t feltenni, ami kevesebb helyet foglal az újabbaktól, így több a szabad hely marad, és kisebbek a csomagok is....persze a tuti megoldás a már említett saját build, vagy keresel a neten olyat, aki már megcsinálta (szinte biztos hogy van ilyen fw valahol, mert az usb miatt logikus lépés
vagy marad a trunk fw luci (és uhttpd) nélkül + usb telepítés, aztán extroot, majd mehet a többi extra dolog a penre
igaz ez akkor már parancssoros mókolás -
suste
veterán
Valszeg openwrt-t leginkább olyanok tesznek fel, akik több extra dolgot is akarnak, amihez a 4mb-os routereken kevés hely van ha fent van a luci is....aztán késöbb meg próbálják elmagyarázni másoknak hogyan kell telepíteni (pedig a wikiben egyértelműen le van írva)
A kezdőbb openwrt-sek meg leginkább ezeket a hsz-eket találják meg, pedig a stabilokban benne van a luci (AA, BB, CC, CC-1: [link])3,75mb: igen, tudom, csak a hsz eleje miatt linkeltem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest