- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
deen04
tag
válasz
chosa91 #7365 üzenetére
Hogy a telefonálás az egyetlen mogoldás azt nem állítom, de nekem ez segített. A wan ip-t én a "Állpot" oldalról néztem le a Hálózat szekciónál:
Típus: pppoe
Cím: 8x.2xx.3x.1xx
Hálózati maszk: 255.255.255.255
Átjáró: 10.0.0.1
DNS 1: 193.110.57.4
DNS 2: 193.110.56.8
Kapcsolódva: 13h 34m 25sHa megnéztem a külső ip-m: https://ipcim.com/hu/ köze nem volt a kettőnek egymáshoz, ráadásul a no-ip is reklamált hogy "ez nem egy külső ip cím".
(Ha telefonálsz, akkor mondd azt, hogy nem mennek bizonyos szolgáltatások. Gondolom úgy vannak vele, hogy aki nem szól azt bent hagyják aki meg szól azt kiveszik belőle. Hallottam olyat, hogy azért csinálja ezt a Digi, mert elérte a rá kiszabott tartomány határát aztán gondolom pénzbe kerülne ezt kiterjeszteni. Olcsóbb összevonni pár ip-t és azok kapnak 1 külső címet. Ja és Miskolcon raktak be ebbe a NAT-os dologba.)
-
Headless
őstag
válasz
chosa91 #7359 üzenetére
Tra-forward az hibás mondtam sustenak, forward szabályt nem lehet így létrehozni. Hogy szabályként működjön. Azt töröld ki.
Valamint még ellenőrizd le azt, hogy online ip ellenőrző oldalon és a router milyen wan ip-t ír. Ha nem egyezik akkor az nem jó, az okát kell keresni, van-e előtte valami másik eszközöd, vagy a szolgáltató adott natolt ip-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged