Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

válasz a2d2 #20350 üzenetére

Fat32-re formázott pendrive-ra másolva a gyári fw-t majd bedugva a router usb-be azthiszem fel lehet tenni(valamire át kell nevezni a file-t, meg konnektorba dugáskor nyomni a resetet valameddig), nekem ez a módszer rémlik a padavanos mir3g topicból. Persze attól még lehet az általam írt tftp-s módszer is működik. Ha nem akarsz kockáztatni megértem. Esetleg nézd meg a Cudy WR3000-t, gyárilag támogatott az openwrt felrakása, a MIR3G padavannal meg AP módban jó lesz torrentezésre(én is így használom az AC1200GU-t modern fő router mellett), a cudy-n sajnos nincs usb.

• attilav2

őstag

válasz a2d2 #20343 üzenetére

"Egyáltalán felül lehet így csapni a padavan-t az openwrt-vel ezzel a két bin-el?"
    Úgy tudom hogy openwrt-re csak a gyári fw alól ajánlott áttérni. A padavan gyáritól elétérő partíciókiosztása miatt.
    Meg lehet próbálni tftp-n egy olyan gyári fw felflashelését amiből megszerezhető az ssh hozzáférés, tehát törhető, nem feltétlenül érdemes a legújabb gyári fw-vel próbálkozni, mert ha nem törhető akkor nem tudsz ssh hozzáférést szerezni ami kell az openwrt felrakásához. Csak hát a TFTP ezeknél a xiaomi routereknél nem megbízható, látod hogy jártam az AX3000T-vel :D Saját kockázatodra megpróbálhatsz TFTP-n felrakni egy olyan verziójú gyári fw-t amin még megszerezhető az ssh hozzáférés.
    Windowsos TFTPD64 beállításai fenn vannak az AX3600 openwrt telepítési leírásában.
    TFTP recovery rész, windows fül.
    A gyári fw fájlnevét majd át kell nevezni arra amit a tftpd64 logja ír hogy nem találta, és újra elkezdeni a tftp folyamatot. Arra készülj hogy lehet uart kábelre/hozzáértő emberre lesz szükséged ha nem sikerül a mutatvány és nem bootol a router :D

Új hozzászólás Aktív témák