Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
idioty
tag
válasz
bambano #4263 üzenetére
Igen, azért értetettem félre, mert a készülék feliratán lévő N750 szövegre utaltál. Ami pedig vezeték nélküli hálózat elméleti sebességét takarja. Mármint olyan készülékkel, elvileg, ami egyszerre képes kihasználni a 2,4N-es és 5 GH-es csatornákat. Amiből manapság nem sok van
u.i.: én nem mértem vezetékes tesztet, de érezhetően lassabb volt nekem is a másolás, mint ha gigabites lenne. De mint mondtam nálam nem kizárt, hogy kábel okozza ezt.
-
Claude Leon
senior tag
válasz
bambano #4263 üzenetére
A rádió nem vezeték, erről a felületes szemlélő gyakran megfeledkezik.
Ugyan ez korábbi generációra vonatkozik, de azóta legtöbbnyire csak az átviteli sáv szélesedett (értem ezalatt még az ac-hez kötődő 2.4/5Ghz csatornák egybefogását is), az átviteli keretből hasonló arányban csíp le azóta is a protokoll, a szélesebb sávnak megfelelően nagyobb mennyiségben begyűjtött zavarokkal, máris elérkeztünk a dobozra írt rátával elérhető adatátviteli sok-sok hiányzó bitjéihez.Ezzel párhuzamban a régi, még switch nélküli ethernetet szoktam felemlegetni, megfelelő számú, hangoskodó végponttal megnézhetted, mennyi maradt a névleges sávszélességből.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Asztalos klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest