- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy maxell tank 3tb-os külső tápos 3.5es külső vinyóm. A gondom az, hogy a vinyóba bele van szerkesztve, hogy 3 perc üresjárat után lekapcsoljon, és elég sokszor indul el, majd áll le a vinyó, akkor is ha épp seedelek valamit, csak mondjuk nincs adatforgalom. Ki lehet ezt valahogy iktatni, vagy mivel a vinyó maga ilyen, ezért ezt el kell viselni? Igazából engem nem zavar csak egy nap vagy 20szor eljátssza ezt, és olvastam, hogy ez nem tesz jót neki, inkább az a jó, hogy folyamatson megy.
TP-Link wdr3600as routerem van suste openwrt-vel. Próbáltam hogy felraktam a luci hd idle plugint, és beállítottam 1 óra üresjáratra, de akkor is lekapcsol 3 perc után.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex