Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
LaCeeN
üzenetére
Az OpenWRT webes felületén is meg lehet valahol adni, hogy milyen csomagokat fordítson bele, vagy pl scriptet is írhatsz, ahogy Linux alatt szokás, hogy újratelepítést megkönnyítsd, de ott az Attended Sysupgrade csomag is, ami a frissítésnél a telepített csomagokat veszi alapul, bár itt azt írták az okosok, hogy főverzió váltásnál lehet vele gond, de nekem snapshotoknál jól működött eddig.
A vérprofik meg letöltik az OpenWRT forrását és maguk forgatják
(annyira nem bonyolult, de én az azzal készűlt fw-t ritkán mertem feltenni. Akkor jó, ha kevés a flash, nagybb sanszal befér, amit szeretnél, ha már kapásból az fw-be bele van fordítva)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(annyira nem bonyolult, de én az azzal készűlt fw-t ritkán mertem feltenni. Akkor jó, ha kevés a flash, nagybb sanszal befér, amit szeretnél, ha már kapásból az fw-be bele van fordítva)
vargalex