- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
#60252516 #16092 üzenetére
Szia!
Innen szedtem az információt, de valóban ellentmond a router saját szekciójában levő információval.
Ez alapján gondoltam, hogy működhet:
Flash the firmware Connect to the device via Ethernet cable (Only fallback to wireless, if the device has no Ethernet connection options) Ensure that the OpenWrt firmware file that you are about to flash, matches your router model and is called “….factory.bin” (only true for 30% of all supported devices; 70% of devices have different image names, see above), as you will use it to modify a vendor's factory firmware towards OpenWrt. Log into the device's admin web interface and locate the device-specific firmware installation function. Follow the device-specific instructions of your manufacturer's user guide for installing firmware and use this to install the “…factory.bin” firmware file of OpenWrt. Wait while the device writes the firmware image to its flash memory. This can take several minutes (the Device Page may state an expected time for this process). At the end, the device will reboot automatically. The new firmware has been installed.
Nem lehet, hogy régen csak TFTP-vel lehetett, de azóta megoldották? Félre ne érts, enm okoskodni akarok, de így meg tudom csinálni, a TFTP leírás meg egy kezdőnek nem igazán részletes.
Van egy Xiaomi R1D routerem, ott is megszenvedtem a Tomato felrakásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest