Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Headless #13087 üzenetére
Igaz elcsúsztam, az előző MR3220-as kérdés miatt először snapshot-ot húztam le majd megállapítottam hogy abból már kiirtották ezért húztam egy 17-est is és ez is abból jött...
Nyilván lehet forrásból forgatni is, csak az még egy erős gépen sem elhanyagolható idő+tárhely, és totál felesleges amíg nem nyúlsz kernel szintű dolgokhoz. Az imagebuilder percek alatt összeollózza ami kell...
hcl: ott a válasz lent, kényelmesen belefér a luci is, csak alapból nem tették bele mert a kövérebb driverezettségű USB-s eszközökön már nem férne el az is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest