Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
csubuka #13071 üzenetére
Írtál egy MR3220-at is, az V1 vagy V2? Ha V1 akkor az USB+pendrive a megoldás a végtelen tárhelyre, ha V2 akkor USB vagy a flash is cserélhető többszörös méretűre - bár utóbbi forrasztást és egy 1-2$-os kínai flash programozót is igényel, szóval inkább itt is az USB...
Itt van egyik fórumos kolléga tollából egy ImageGenerator cikk - én ez alapján össze tudtam rakni egy minimál image-et amiben már benne van az USB támogatás is extroot-hoz. Az utólagos telepítés már nem volt járható út mert az egyre hízó verziókkal már nem maradt elég hely, de előre integrálva még elfér... Ha alapból win-t használsz akkor egy OracleVM-be érdemes felhúzni egy ubuntu-t és azon lehet elvégezni a műveletet... Mindent el kell kezdeni valahol, ezzel is csak tanulsz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest