Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ryger
aktív tag
válasz
alázógyík
üzenetére
Feltengely hallhato ha gatya, terelo motorokat gondolom le lehet tesztelni, hogy allitja-e a befujast. Leomlonel mi lehet a gond, tomites vagy repedes? Valtoban nagyon meg lennek lepodve ha lett volna olaj cserelve, azt gondolom en is meg tudom csinalni, Hondamon is en tettem meg a bizonsag kedveert.
Menetzaj es konfort milyen ebben az autoban? Az lenne szamomra az elso, hogy ne uvoltson a motor autopalya temponal. -
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Talaltam egy elado Fiat Bravo 1,4 T-Jet 150 Dynamic Evo2-t 2008/09-es forgalomba helyezesu de ami a lenyeg, (dobperges) igazolhato 63K km benne. Az elado szerint evente cserelve az olaj, be is van pecsetelve, vezerles csere 2017-ben 59K-nal. Az auto egy idos hazaspare akik mar szinte nem is hasznaljak egyaltalan.
Ha elmegyek megnezni, mikre figyeljek ennel a tipusnal? Olvastam, hogy a valto lehet gond de azon kivul meg valami, foleg ilyen keves hasznalat eseten, ennyi idosen? Valszeg soha nem volt meghajtva a gep, ugyhogy el lehet lustulva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igy nem leszek markatars veletek. Koszonom megegyszer az infokat