- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ezt nagyon szerelője válogatja. Van, aki tartja magát a rezsióradíjakhoz és minden megkezdett órát kipipál, van aki leszarja és saccra, érzésre dolgozik. Az a legjobb, ha odamész és megkérdezed előre, hogy mennyiből van meg. Ezzel letisztázhatod a későbbi szopások beleemelését az árba esetleg..
. A legtöbben meg tudják (és akarják) mondani, hogy mennyi lesz a vége. Tényleg agy szórások vannak, erre árat mondani szerintem felesleges lenne. És ez a munkadíj része csak a dolognak. Anyagban mindenképpen nézz szét a neten. Többszörös !! difik lehetnek ugyanarra az alkatrészre. Én egy kúton lévő autóalkatrész boltban vásárolgatok, mert amit délelőtt tízig leadok, az aznap délután háromra itt van. Adnak vagy négy fajta árat, négy, különböző márkára és te választod ki, hogy mit szeretnél. Ezen felül van 10 % rabatom még náluk. Szóval én nem tippelnék, nehogy utána én legyek a hunyó..
. Nagyobb városokban, ismeretlen szerelőkkel jobban jársz, ha úgy mész oda árat kérni melóra, hogy viszed a csereholmit. És utána elkéred azt, amit kivettek..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest