- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #7206 üzenetére
" ... Ferrarishoz nem de Apple emberkéhez odamennék: Figyusz egy kicsit adnátok olcsóbban és több fogyna című történettel. .... "
az apple azért ilyen drága, mert az ára miatt ugye kevesebben veszik, és ugyanakkor amit megfizetsz még a magasabb árral, az az akszluzivitás érzése, a tudat, hogy ez nem tömegcikk – már ha van alkit ez érdekel
a kettő összefügg, egymásra mutat.
és az apple ha olcsóbban adná, többet kellene gyártani, nagyobb gyártósor blabla-lala, és lehet ugyanott volna mint most bevétel szempontjából.
ha te válogatsz össze egy PC-t, ott nem pénzben, hanem tudásban fizeted meg a különbözetet, az évek alatt rádragadt tapasztalat ... utánajárás, alaplap-cpu-mem-hdd, összeszerelés, tesztelés, ha baj van, akkor ugye memteszt 48-56 órán át, telepítés, driverek, míg egy HP, Compaq, Tulip, Gateway, Acer, Apple géppel __ez van benne__ az árban
meg az apple esetébeb olyan design, hogy én nem láttam se acer, se hp, se compq - koppintást, egyre-főre csak az apple munkáiból képesek ötletet meríteni, illetve amit ő kitaposott, abba a nyomdokba belelépni.
-
<NewL>
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7206 üzenetére
Ferrari szalonban "figyu ha olcsóbban adnátok, több fogyna"
emberek, megszereztem a legszebb Apple terméket
580Ft-ért
nyertem az iStyle facebook oldalán egy 5K-s kupont, megrendeltem a Black Friday alkalmából -10% ...nemsok hasznot hagytam nekik -
cigam
titán
válasz
HartgeH3-2.8 #7200 üzenetére
Annyira tipikus ...
Nézd meghogy egy relatíve olcsó(?!) HP szerver/munkaállomás több mint 1 misi, és mégis "csak" egy dula Xenon 5530. Egy SATA-s DVD-RW meghajtót 40k-ért adnak hozzá.Ezeket nem otthoni felhasználóknak szánják, és céges szempontrendszer szerint tervezik és árazzák. A HP megteheti, hogy egy 70k-s procit 220k-ért adja.
Abszolute nem vagytok tisztában a prof.gépek árazásával, de az Apple az degeci ...
-
<NewL>
addikt
válasz
hát tudd meg, utánanézel és rájössz
a ferrari tulajokhoz is odamész az utcán és jólmegmondod nekik, hogy ez nem ér többet egy 4es golftól. abból is van piros, kereke is van, meg lehet vele menni ...
-
varsam
őstag
válasz
Attól függ mire szeretnéd használni. A Mac Pro egy munkaállomás, ha a szgép nem része a munkádnak, nem függsz tőle, nem keresel vele pénzt, akkor nincs rá szükséged.
Ha egybegép kell akkor iMac (ezzel is lehet dolgozni természetesen), ha saját monitort szeretnél akkor Mac Mini.(#7202) <NewL>
úgy valahogy -
varsam
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7198 üzenetére
Igen.
Kiegészítésként annyi, hogy a Powermac már viszonylag régi széria, még nem intel processzoros (IBM Power5 procis), és az új oprendszer (Snow Leopard) már nem is megy fel rá. Az utódját Mac Pro-nak hívják. Ph teszt róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest