- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
Milyen gep? Nalam megmarad a link a switchen, ha ez be van kapcsolva. Ha nincs, akkor eltunik, de mire megjelenik a kep, addigra link is van. Megneztem ocska MBP-n, beepitett Ethernettel, majd modernebb (2018 es 2023 MBP-n) Thunderboltos Ethernettel (Broadcom) is. USB-s Ethernettel viszont (Realtek), total megbizhatatlan a dolog. Van, hogy addig nincs link, amig ki-be nem dugom. Masfajta USB-s cuccom nincs, ezt se hasznalom.
-
joergie
őstag
Köszönöm a segítséget, de mit csináljak 50cm extra sata kábellel egy olyan gépházban, ahova egy gombostűt nem lehet leejteni? 50cm-es kell legyen(lemértem), mindkét végén L alakú csatlakozóvég, lehetőleg ugyanabba az irányba nézzenek, de azt hiszem ez az egy kritérium elhagyható, semmi más.
-
Az érdekes.. A BT miatt egy kicsit többet zabálnak ezek mint a normál wireless egerek/billek, ezt én is tapasztatlom. Viszont ez annyit jelent csak nálam, hogy egy 2500mAh-s akku párral nem fél évig megy a magicmouse, hanem csak két hónapig. Pedig kikapcsolni sem szoktam.
Érdemes bele jobb minőségű akkut venni, 2500mAh-sakat (ami azért még átlag kategória) vagy nagyobbakat. Ha van rá pénz, akkor Sanyo Eneloopot, az a legjobb (egyébként az Apple gyári AA akkukészlete + töltője is Eneloop, csak át van brandelve). Ha sokallod, akkor ajánlom a Varta ready2use sorozatát. Mindkét említett akku alacsony önkisülésű, tehát tarthatsz mindig 4db backup példányt feltöltve a fiókban, nem fognak lemerülni, csere esetén pedig a kiszedett 4db-ot töltöd, majd fiók, és így pörgetheted őket.
A billentyűzetből én javaslom az USB-s apple keyboardot, szerintem kényelmesebb, és van rajta numpad, meg rendes kurzorbillek, home/end/pgup/pgdown. De ez ízlés kérdése, volt már itt ebből vita, szóval ne menjünk bele újra
Ha így jársz el, akkor lesz még annyi előnyöd hogy 8db akku helyett elég lesz 4 is (csak az egérbe 2db + 2db backup a fiókba).
-
Ragnar95
félisten
Valami gond lesz ott, ahogy a többiek is írták, mert hónapokig el kéne menniük a billentyűzeteknek és az egereknek is.
Első sorban az elemekre nézzetek rá, hogy jók-e, utána esetleg azt lehet megnézni, hogy lekapcsolnak-e a perifériák, ha nem használjátok őket vagy esetleg az a baj, hogy folyamatosan mennek. -
blakey
titán
Valami nem megfelelő vagy hibás, sima elemmel, napi 10-12 óra használat mellett hónapokig bírja a billentyűzet, a magic mouse kb 2 hónapig, de egy vaio egér 3-4 hónapig is elvan, akkuval némileg röidebb az idő de így is legalább 2-3 hónap.
A billentyűzet/egér kombó olyan 4 éves, az MM-et nem használom, a rendszer meg Mavericks.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest