-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
p a s s e r #2137 üzenetére
Okés! Idő mint a tenger...Márciussal lesz csak aktuális a dolog. Ha netán összejön jövök egy pár sörrel/milkacsokival!
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
válasz
p a s s e r #2135 üzenetére
Az a fő bajom, hogy nem tudok belemélyedni, mert egy csomó kavarás miatt nem tudok a gép elé kerülni. Igazából csúnyán el akarnak bánni a jelenlegi rendszergazdával (saját magánvélemény) és fel akarnak kérni engem az üzemeltetésre. Persze a mac-et le akarják bontani és egy win2003 servert a helyére. Ezért próbálok infót gyüjteni, mert ha nagyon begorombul a srác és leformázza a szervert tudjam esetleg újra összerakni a céges levelezést.
A segítséget megköszönöm ha megkérded, de ha esetleg tud vmi hasznos anyagot neten, vagy könyvet amit árulnak is az is jó lenne.
Az lenne a legegyszerűbb, ha le tudnék ülni játszani vele, de lehet, hogy mire én odaérek mindent romokban találok. Próbáltam beszélni a tulajokkal, hogy egy gazdit csak így kirakni nem érdemes, sőt botorság, de nagyon elegük van állítólag... -
KMan
őstag
válasz
p a s s e r #2123 üzenetére
legnagyobb! garantaltan nem alszok be, koszi
-
isapeti
aktív tag
válasz
p a s s e r #1086 üzenetére
-
p a s s e r
őstag
válasz
p a s s e r #1082 üzenetére
Nincs dupla stipistopi!
-
isapeti
aktív tag
válasz
p a s s e r #1082 üzenetére
Az semmi apám, nekem a születésnapom ÉS a névnapom is ma van, persze az utóbbit nem ma tartom, majd hülye lennék
Szal már bocs, de úgí vélem, inkább nekem kedveskedtek a srácokamúgy télleg rendesek
-
uzsz
senior tag
válasz
p a s s e r #1062 üzenetére
=re csak annyit tudok, amennyit innen-onnan összeszedegedtem sokszor már nem aktuálisnak nevezhető oldalakról. Nyitok neki totyikot hátha valaki többet tud róla, és legalább nem ide piszkítunk bele.
-
zaba
tag
válasz
p a s s e r #1021 üzenetére
Macminit lehet rendelni, és majd három hónap múlva azt is mondják, hogy ja, bocs még nem jött meg, mert nem bírnak annyit gyártani, hogy elég legyen az USA-ba, majd ha kifutó modell lesz, talán itthon is lehet majd azonnal kapni.
És a mac minihez is kell egér (8k), klaviatúra(25k), monitor (ez fajlagosan a legolcsóbb, mert ez kompatibilis a PC-kével, nem is értem miért, 60-90k)
[Szerkesztve] -
granpa_matis
aktív tag
válasz
p a s s e r #812 üzenetére
No comment.
En meg a masik platformot hasznalom(Athlon 64),es olvasgatok rola, nem art ha tudom, h mit veszek... -
granpa_matis
aktív tag
válasz
p a s s e r #805 üzenetére
#804 nezd meg (szerkesztve).
Penyo nem gyorsabb, de felveszi vele a versenyt es negyedannyiba kerul, Opteron viszont gyorsabb.(vitatkozni nem fogok, kb 10+ cikket olvastam el a temaban, mindegyik szerint gyorsabb az Opteron platform)
[Szerkesztve] -
granpa_matis
aktív tag
válasz
p a s s e r #802 üzenetére
Dual opteron ma annyiba kerul, mit egy G5, es az Opteron sebessegben sokkal jobb, de kinek mi a szimpatikus.
Alienware? A tesztben szereplo 3Ghz-es P4 konfigot ma kb. 150k-bol meg lehet venni.
Nincs fenn PS, nekem nem tellik ilyenekre,mert komoly dologra nem hasznalnam.
Csak poenbol megneztem egy 5000*5000 24bit 200DPI 1 fokos forgatasat Paint Shop-ban, kb 2 sec volt. Tudom, h ezzel nem tudsz mit kezdeni, de ez van.(konfig az adatoknal)
[Szerkesztve] -
granpa_matis
aktív tag
válasz
p a s s e r #800 üzenetére
Az a legerdekesebb, h a single 3Ghz-es P4 oda-odacsap a dual 2GHz G5-nek, Opteronrol nem is beszelve.
-
granpa_matis
aktív tag
válasz
p a s s e r #796 üzenetére
Teszteredmenyeket nezegess, a teszterek kapcsolatban vannak mindket platformmal:
Bővebben: link
Bővebben: link
Hirtelen ezt a kettot talaltam, de tele van veluk a net.
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
válasz
p a s s e r #768 üzenetére
ahha, talán hülye vagyok, de akkor minek a 4800dpi-s fotónyomtató, ha 300dpi-vel csinálok vaamit, azt a hp656c-m is tudta
remélem érthető a kérdésem.
elsőként 300-al csináltam, jó volt az is, de 1200-al sokkal szebb lett.
2400-ban már kissé rondább, mert az én nyomtatóm csak 2400x1200-at tud nyomni, ezért ugyan szebbek leetek a színek, de valahogy mégis néhol rosszabb lett, gondolom átkonvertálta a nyomi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest