Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900

senior tag

Sziasztok! Jelenleg egy 2018-as Mac Minit használok I5-ös proci ,és 32 GB Ram van benne. Szeretnék venni egy alap Macbook Air M2 -est helyette. Ugyan így szeretném használni ahogyan a Mac Minit. Monitor plusz billentyűzet ,és többi kiegészítő. Első kérdésem az lenne ,hogy mire vigyázzak ,hogy ne nyírjam ki az aksiját mivel állandóan töltőn lesz gondolom a monitor miatt majd. A Mac mini előtt már volt Macbook Prom 13 -as és az felpúposodott utólag azt mondták ,hogy havonta le kellett volna merítem legalább egyszer.. 5 ciklus volt benne mikor kipurcant 23 hónap 2 hetesen. Egyfolytában Magsafevel töltőn volt. Garanciába cserélték a végén . Wines Toshiba laptopról jöttem , és sose gondoltam volna ,hogy ebből baj lehet majd. Na ezzel az újjal is vigyázni kell majd? Havonta elég egyszer lemeríteni majd? Második kérdésem az lenne ,hogy tudok mindent átvinni rá? Hogy ne kelljen a megvett programok kulcsát előkeresni az emailkeből , és hasonlóak. Van e erre lehetőség egyáltalán ? Mint a Telefonoknál? Plusz még mindig külön progival kell azt megoldani ,hogy lecsukott kijelzőnél is működjön a Rendszer? Mivel egy dokkoló tartóba akarom állítani majd csukva. Plusz mivel csak 8 GB a Ram benne azzal ,hogy fog elég lenni mikor a mostaniban is megzabálják a böngészőkben megnyitott lapok a Ramot néha még 1 GB se marad benne.... :F Igen szeretek sok oldalt megnyitva hagyni ...tudom nem szabadna de így jobban átlátom ,mintha mindig be lenne csukva mind ,és utánna könyjelzőből nyitnám meg. Lesz egyáltalán gyorsulás a rendszerben a mostani I5-öshöz képest normál felhasználásnál? Torrentezésre böngészésre netezésre van használva jelenleg semmi komolyabb munka nincsen rajta.

Új hozzászólás Aktív témák