- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Igen, de most nem fagy. És így valószínű elhajtanának...
(amúgy az ''összekötőnek'' szóltam, ő is a memoriára gondolt, ezért cserélgette is rendesen....)
Másrészt én is gondoltam arra hogy op hiba, azért is hajtottam a Panthert.
No de mondom, nem tudok felrakni bizonyos progikat rá. Arra én is gondoltam (bár nem szabadna ennek lennie) hogy az zavar be, hogy a másik partición már ott van a progi. Ezért még egy olyan ötletem is van, hogy berakok egy szűz sata winyot, a mostanit lehúzom és meglátom. (de ez saját sata winyo lenne, úgyhogy csak hibakeresésre jó)
De azért mindenképpen ''egyszerre'' kellene működnie (egy winyon, két partícion, tehát ahogy most van) a két Op-nak. A progikat felraktam újból, tehát nem a jaguar alá feltelepítettet indítottam)
Amúgy jaguárral hozták a gépet, ezért van rajta az ugye.
Hát nemtom hogy a nu c-t próbáltam e, de mondom sok hasonlót találtam. De mind igen nagyon hm gyenge volt (hogy finoman fejezzem ki magam)
De azért megnézem. (mindig ajánlanak ilyeneket, és egyik se vált be
...)
Nekem mondjuk ez az egyik legnagyobb hiányom, hiába NC-n, és Dos Navigátoron nőttem fel...
Az alma+tab a jaguárnál gyenge, a panthernél már jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Garanciális páros : GIGABYTE B550M AORUS ELITE Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...)
TigerCat