- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
sirály12 #4268 üzenetére
Elég fontos lenne, mert otthol nem tudok netezni, mert nem tudom felrakni a progit. vagy 4-5 hiányosságot talál. Fejből ne tudom melyik az, csak annyit, hogy az első 3 az ok a többi szinte mind error. Itt kab 11 30-ig tudok netezni, addig le kellene szednem minden cuccot hozzá, hogy otthol be tudjam üzemelni. Linux guruk help.
-
sirály12
őstag
Nincs egy hely, ahol a gprs easy connect-hez való comagokat (függőségek) össze vannak gyűjtve?
-
sirály12
őstag
válasz
Vilmoskorte #4200 üzenetére
Már mindenhogy próbáltam.
operával, sexplorerel, flasgettel, de sehogysem jó.
Kösz a segítséget. -
sirály12
őstag
Szeretnék kérni egy nagy szivességet.
A netem miatt (vodka) nem tudok némely állományokat letölteni. Ilyen pl.: a tar, stb. lejön ugyan, de hibás lesz az állomány.
Nagyon fontos lenne azonban egy kissebb progi a linuxomhoz.
Ennek a helye: [link]
Innen kellene a gprsec nevű kis progi.
A kérésem a következő: valaki megtenné, hogy leszedi és rar-ral, vagy zip-pel betömörati és felrakja valahová, vagy elküldi a mail címemre?
Nagyok fontos lenne.
Előre is köszönöm. -
sirály12
őstag
Szisztok.
Lenne néhány kérdésem a gurukhoz.
Felraktam a 9.3-as suse linuxot. Nagyon tetszik, de van egy-két dolog amit nem tudok megoldani.
- Nem tudom beállítani a hangkártyámat, vagyis nem vagyok vagyok biztos benne, hogy hangkarival van-e baj, mert néha jóm néha rossz. Bejelentkezéskor szar, de néhány program alatt kiválló a hangja. Ez mitől lehet? A kari egy alaplapi sb live7.1, bár a linux nem így ismeri fel.
Nem tudok mp3-at lejátszani. Az xmms meg sem nyikkan, de a többi lejátszó sem akar rendesem műxeni. Hiányzik valami kodek? Vagy valami más baja van? -
sirály12
őstag
Hella.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az egyik haverom felrakta az uhu linuxot. Az mnt mappában ahol látni kellene a meghajtókat, na ezt a mappát nem lehet megnyitni. Mindíg lefagy tőle az ablak. Csak a telepítés után egyszer tudta megnyitni utána soha. Mitől lehet ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest