- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Na jó, feladom, nem tudok válaszolni a kérdésekre, mert Windows buzi vagyok
A lényeg, hogy így nézzen ki
Bővebben: link -
Alvin_ti4200
félisten
Olyan kérdésem van még, hogy mennyi hely és hány partíció kell a SuSe 9.1-nek? Mert jelenleg két partícióm van, egy 4.5 GB valamint egy 70 gigás GB rész.
-
Alvin_ti4200
félisten
Fura, hogy én is ide írok, de mostanában szinte csak net+mp3+video+MSN+ICQ-ra használom a gépet, meg talán még némi Office és Acrobat Reader. Így aztán gondolkodom, hogy a WinXP helyett kipróbálom a SuSe Linux 9.1-et (ha vkinek van magyar Professional a birtokában, e-mail me
), mert nagyon tetszik a kinézete
(Szigorúan a Yast). Namost olyan kérdésem lenne, hogy pl. Winamp plugin-okat (Dee) lehet-e XMMS alatt használni majd vagy léteznek-e XMMS alá pluginek (DSP)? ICQ-t és MSN-t hogy tudok Linux alatt használni? Valami AMSN rémlik, de kicsit régen volt már
Open Office az nem érdekes
Meg van egy alapvető, láma kérdésem
Láttam .run kiterjesztésű cuccokat, gondolom ezek a futtatható állományok, mint Windows-nál a .com, .bat és .exe. Ezeket hogyan lehet telepíteni?:S Van valami parancssor ahol ezt meg kell csinálni? Elnézést, hogy ilyen láma vagyok, de alapvető dolgokat tudnom kéne, mert telepítés után azért szükségem lesz pl. VGA driverre
Gondolom az Audigy 1-et alapból ismeri a Linux, így nem kell vele vacakolni. Előre is köszönöm a válaszokat, ha lesz még valami, feltétlenül beírom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest