- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ezt találtam:
3.0-r4 Debian
Ez a legutóbbi?
7 binary iso van. Kell mind a 7 cd installnál? -
Nimrod
addikt
ftp.nluug.nl szerintebb jobb...
Bővebben: link -
Nimrod
addikt
Nekem minden OK, a többi linuxal jobbára a nyelvkezelés és az ADSL-konfigolás volt probléma. Most UHU-t használok, net tökéletesen megy, amit hiányolok az a windowsos játékok futtatása. Bár már néha látom az UHU korlátait, szóval le lesz idővel cserélve, csak még azt nem tudom, mire.
-
Nimrod
addikt
Nekem OpenOffice halt meg. Feltettem Abiword-öt is, de az sem megy.
Eddig minden OpenOffice azt az érdekes jelenséget csinálta, hogy az önéletrajzomba illesztett kép alsó részét becsíkozza, mintha kikarmoltak volna egy darabot a képből. Ma megnéztem melóhelyen és minden OK vele, de az OpenOffice-ban mentett .doc fájlt .dat fájlnak ismerte fel a win, dat doc-ra cserélése után minden rendben volt. Hogy ez mitől lehetett? -
Nimrod
addikt
válasz
wedlock #4574 üzenetére
Bővebben: link
Azért javaslom ezt, mert Live, de lehet telepíteni is és UHU-n kívül ez az egyetlen, ahol be tudtam lőni az ADSL netem. -
Nimrod
addikt
válasz
operator10 #4545 üzenetére
Javaslom talán a nicotine nevű progit, ha dc++ szerű progit akarsz. Nekem tetszett, python alapú.
-
Nimrod
addikt
válasz
THomas007 #4539 üzenetére
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Tegnap felraktam csomagkezelővel a Tux Racert, mivel source-ból valamiért nem sikerült a fordítás. El is indul, megy szépen, de lassú és nem tudom miért.
-
Nimrod
addikt
Pedig csak az volt kinn, illetve egy-két videót oda toltem föl, amit a harcművészet topicba is belinkeltem, de azok nem voltak publikusak. Írtam nekik mailt is ez ügyben, mert elvileg valami figyelmeztetést kellett volna kapnom, ha valami nem klappol és szedjem le, de nem jött. Ja és a kep.tar.hu részre pedig a windows történelmét képekben, az is itt volt belinkelve valamelyik topicba. Innentől...
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
_Petya_ #4445 üzenetére
A KDE és a Gnome beállításai átfedik egymást sok esetben. Én inkább KDE-t és AfterStep-et használok.
Hangbeállításokkal én is törpöltem ma, mivel akadozott a hang. Benéztem a KDE vezérlőpultba és a hang beállításainál volt egy csúszka, amivel a hangpuffert lehet állítani, na ezt teljesen le kellett tolnom és már rendben is volt. Gnome alatt is ugyanígy lehet szabályozni mindent, csak kicsit keresni kell. Régen konzolból elég volt egy setup és már lehetett állítgatni szinten mindent egy helyen, most meg csak a vezérlőpultját kell megtalálni, vagy az adott eszköz konfigját babrálni, már ha lehet. -
Nimrod
addikt
válasz
Mákosmetélt #4438 üzenetére
Miután az én Mustek scannerem printercsatija megrázott azóta nem törpölök ilyenekkel.
Régen a sane-t lehetett konfigolni, hogy melyik porton keressen meg hasonlók, de ezt már nem találtam az újabban. -
Nimrod
addikt
Jóbarátod, Google.
Nimrod
addikt
Tegnap befordítottam a legutóbbi AfterStep-et. Tetszik.
Hogy kell viszont azt megcsinálni, hogy bejelentkezésnél a választható grafikus környezetek közt fel legyen tüntetve?
UHU és KDM. -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
A float-ot akartam telepíteni. Wine-al elindítottam a telepítőjét, nagyjából mindent rendben meg is csinált. A végén több regisztry hibát adott, a kezelőprogram kiült a tálcára, de magát a főprogramot nem tudtam elindítani. Ezért kérdeztem, hogy milyen más emulátor van még.
-
Nimrod
addikt
Én wine alatt most telepítettem a Float Mobile Agent-et de nem lett tökéletes. Van más win emulátor is linux alá?
-
Nimrod
addikt
Mit kell átírni ahhoz, hogy a betöltés során még az adsl indítása előtt állítsa át az ifconfig-ot? Mert ez a konzolos matatás unalmas és azt akarom, hogy a linux indulása után egyből legyen net és ne kelljen matatni.
-
Nimrod
addikt
KNwes Ticker-be akarok új hírforrásokat felvenni. Hogy találom meg azt, hogy egy oldalnak van e rtf vagy xml oldala? Mert elvileg ilyen címeket fogadna el.
-
-
Nimrod
addikt
Hurrá! megtaláltam!
Nimrod
addikt
A Linul alap mailprogramjában van egy funkció, hogy hibaüzenettel vágjon vissza egy levelet ha akarom. Ezt próbálta valaki? Én a spamekre nyomom ezt és azért érdekelne, hogy elég e ez ahhoz hogy békénhagyjanak a spambotok vagy jó ha van mellette egy spamszűrő is?
Tegnap megnéztem a wine-t. Passziánsz simán ment, de a Death Illustrated összehalta magát. Újabb játékok mennek vele, vagy csak a régebbi dos-os játékokkal érdemes próbálkozni? -
Nimrod
addikt
Most épp égetem a legutóbbi UHU rc-t. A jelenlegi Mandrake 10.0-st le fogom dobni és helyette UHU fog felköltözni. Remélem jobb lesz, mert Mandrake alatt képtelen vagyok belőni a netet (ADSL), míg régebbi UHU (+ a Live) és Blackpanther alatt simán ment.
-
Nimrod
addikt
Nem is olyan régen találtam egy oldalt, ahol linux desktopok voltak tematikusan, tehát GUI-kra bontva. Viszont sehogy sem találom meg újra az oldalt (angol oldal volt). Tud valaki egy jó oldalt? Szeretnék ötleteket lesni desktop moddolásra.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest