- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Petrisz
tag
válasz
dr_strange #3110 üzenetére
Miszter Sztréndzs köszi a tippet
Szerk.: -> OFF
[Szerkesztve] -
Petrisz
tag
válasz
dr_strange #3081 üzenetére
Nézegettem doksikat. Már letöltöttem az izókat. Most nézegetem az install hátut. Elég jónak tűnik
-
Petrisz
tag
válasz
dr_strange #3081 üzenetére
Naigen... A Debianon meg a Gentoon vacilláltam, de kíváncsi vagyok tanácsokra. Gentooval semmi tapasztalatom, és ismerősök között is csak hírszinten ismerte mindenki. Köszi a magenta urlt... Szétnézek. Bukmárkolom.
-
Petrisz
tag
Kérdésem lenne: Sok-sok év kimaradt nekem a nagy Linux történelemből, mert jóideje nem azzal dolgozok, meg otthon sem volt gépem. De vettem 6 év szünet után egy AMD A64-es gépet, és szeretnék rá Linuxot pakolni. Annó egy lecsupaszított Debiant használtam, és azt spékelgettem meg néhány source-ból felpakolt programmal.
A kérdés: Valami olyan disztribúciót keresek, ami A64-et támogat, és lehetőleg nem ilyen seggkinyalós, hanem inkább gépközelibb szüttyögős az összerakása és konfigolása. Szóval nem egy olyan Linuxra vágyom, ahol az install megkérdezi a neved, detektál ezt-azt, és felrakja a KDE-t az összes hozzávaló programmal egyetemben... Ilyen Suse meg Yast szóba sem jöhet.
Ti mit ajánlanátok?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest