- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosómedve
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor vmilyen Ubuntu lesz. Ahhoz, hogy az alapvető funciók menjenek, gondolom keresnem kell hardvereket Linux alá a modemhez, hangkártyához, WiFi-hez, videokártyához, tapipadhoz. Meg kell majd egy szoftver, amivel tudom kezelni a notebook-gombokat...eddig stimmel? Bocsi a noob kérdésekért, csak új vok Linux téren. Ezeket a hardverket már most elkezdhetem gyűjteni, nem igaz?
-
Mosómedve
tag
Az lenne a kérdésem, hogy melyik Linux-al próbálkozzam? Egy notebook-om van (Fujitsu Siemens Amilo Li 1720) és azt szeretném ha a leendő rendszer minél simábban futna, minél kevesebb szívózással. Most egy Sabayon volt rajta, de ahhh...
Szal ha tudjátok, hogy valamelyikkel biztosan fut ez a hardverkiépítés, akkor ordítsatok rám. Ha nincs ilyen, akkor pedig gyanítom Ubuntu-val érdemes próbálkozni, mert azt vettem észre hogy most az a sláger és akkor valszeg könnyen megtalálom a választ a kérdéseimre, igaz?
-
Mosómedve
tag
Hellosztok!
Volna egy kis problémám. Pár napja az XP helyére felment egy linux op rendszer, nevezetesen a Sabayon 3.3. A helyzet az, hogy az istennek sem bírom beállítani a WiFi-t. A vezetékes netet sem, de ez nem ide tartozik...és már nagyon idegesít.
Szerintem ott hibádzik a dolog, hogy hiába nyomom meg a notebook-omon (Amilo Li 1720) a WiFi gombot, meg se piszél...ki se ír semmit, a WiFi ledje sem kapcsol be. Amúgy ez az összes notebook-os külön gombra igaz (hangerő föl, le, mute, stb.), egyikre se csinál semmit.
Tehát most akkor ezeket kéne beállítani előbb v. a WiFi vevő-t, mint hardware-t nem ismeri fel a Sabayon? Vagy csak én nem tudom beállítani? És hol tudnék állítani vmit, hogy működjön? Én már elég sok menüpontját végignéztem, de nem sok eredményre jutottam. Ha a drótos net beállításához adnátok vmi abszolút-kezdő számára érthető leírást én már annak is nagyon örülnék.Előre is köszi a válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest