-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Köszi srácok, nem szenvedek vele tovább
Feltettem egy öreg laptopra egy Debian-t és ott rácsatlakoztam USB porton az SSD-vel. Persze ami akartam vele csinálni ... nos ahhoz nekem nem lesz türelmem. 2 napig folyamatosan írattam rá, de meg se kottyant neki. Az állapot mutatója meg se rezzent ennyitől. Ha pörgetem 2 hétig az írást az SSD-re akkor talán, de az alatt több áramot elhasználok, mintha vennék egy másikat
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Egy SSD-t szeretnék halálba hajszolni Linux alatt, viszont sehogy nem sikerül virtuális gépen felcsatolni az USB-re csatlakoztatott meghajtót. Maga a fő rendszer W8.1x64 és a LiLu-val készített USB kulcsról próbálkoztam többféle distro-val, de egyikkel se jártam sikerrel. Egyszerűen nem hajlandók már a megosztási mappákat sem kezelni. Települ ugyan rendszer által jelzett hiányzó kiegészítő csomag, de egyszerűen nem és nem hajlandó felcsatolni semmilyen külső meghajtót. A külvilággal van kapcsolat, mert például frissítéseket letölt mindegyik verzió, csak az alap PC-ben lévő meghajtókat nem kezeli egyik sem.
Tudtok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest