Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Köszi srácok, nem szenvedek vele tovább
Feltettem egy öreg laptopra egy Debian-t és ott rácsatlakoztam USB porton az SSD-vel. Persze ami akartam vele csinálni ... nos ahhoz nekem nem lesz türelmem. 2 napig folyamatosan írattam rá, de meg se kottyant neki. Az állapot mutatója meg se rezzent ennyitől. Ha pörgetem 2 hétig az írást az SSD-re akkor talán, de az alatt több áramot elhasználok, mintha vennék egy másikat
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest