- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
Keresnek valami nagyon egyszerü megoldast arra hogy az user a sajat dirjen kivül, ne tudjon maszkalni. Chroot jailra gondoltam, viszont nagyon p..ölös. De nem tudom hogy oldhato ez meg mashogy. Valakinek van valami ötlete?
-
Dr.Burn
őstag
Hali!
Szeretnek quotaval megcsinalni az userek tarhelyet. Ezt el lehetne erni ftpvel es sshval is.
Valaki tudna valami leirast adni rola hogy hogyan lehetne ezt megvalositani? Kerestem a neten how to-kat, de nem igazan talaltam ilyet ami nekem kellene. Eleg lenne csak a tarhelyet korlatozni most meg igy az elejen, aztan majd kesöbb.... -
Dr.Burn
őstag
Köszi, rar -os problema megoldva non-freeböl. Viszont ma upgradeltem SID-re sikeresen, de samba lehalt, egyszerüen nem tudok winröl masolni, megjeleniti a megosztott dolgokat, mindent, de ahogy masolni kellene vagy barmi feladatot csinalni, egyböl lehal. Win frankon masol linuxrol. Mi lehet a gond? Valakinek valami ötlete?
-
Dr.Burn
őstag
Remelem jo helyen teszem fel a kerdesemet.
Az a gondom, hogy az unrar - free cucca nem akarja kicsomagolni a rar fileokat.
Nem tudtok olyan progit ami megbirkozik ezzel a feladattal? -
Dr.Burn
őstag
Kellene nekem Debianra egy torrent kliens, azureus -t nem akartam, mert eleg gepigenyes. Esetleg tud valaki könnyen kezelhetö klienst linuxra?
-
Dr.Burn
őstag
Az lenne a kerdesem hogy valaki csinalt mar linux alatt radio servert?(a winamposra gondolok) Ha van olyan aki csinalt mar ilyet az pls irjon, ide vagy PÜ -t. Köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest