- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Megvan a hiba, köszi a tippet.
xorg.conf-ban wacom bejegyzések voltak (ezért is írtam le az előző egeret), egy dexconf helyretette a dolgokat.bambano:
Talán nem kellene lerohanni a másikat amikor segítséget kér...
Olvasd vissza, írtam, hogy naprakész rendszer, magyarul naponta etetem a synapticcal.
A megoldás ráadásul pont az előző egér jellemzőiben volt. -
Nimrod
addikt
Itt is felteszem a kérdést, mert Ubuntu topikban két alkalommal sem kaptam semmi választ.
Adott egy naprakész Ubuntu rendszer gnome ablakkezelővel (alap).
Az eddig használt egér az A4Tech vezeték nélküli változata volt, amelynél csak az egérpadot kell usb portra kötni.
Az egeret cserélni kellett már, ezért egy egyszerű optikai lett helyette, szintén usb portra lett kötve, ráadásul ugyanarra, amin az előző is volt.
Itt kezdődik a probléma. Indítás után egyszerűen nem látja az új egeret egészen addig, amíg ki-be nem dugom.
Amit észrevettem, hogy ezt csak cold boot esetén csinálja, ha közben restart, átmegyek windowsba majd vissza a linux alá akkor nincs ilyen gond.
Várok minden ötletet a problémára. -
Nimrod
addikt
Behalt a régi monitorom - ami azóta javítva lett, esetleg nem akarja valaki megvenni?
- a gépen pedig winxp és uhu 1.2 van. Régi monitor crt-s volt, vettem egy tft-set és azzal meg nem indul az X. Out of freq-et ír ki a monitor és kikapcsol. Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest