- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
human123
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben a manjaro linuxal baratkoztam, de annyira nem jött be. Most ideiglenesen vagy végleg, még nem tudom, de szeretnék visszatérni Windowsra. 2 db 1 tb-s vinyo van a gepemben és egy 30gb-s ssd. Az ssd-n volt a linux, az egyik vinyon pedig egy 80 gigás partición egy win7. Mikor ujra raktam a windowst, az ssd-rol töröltem minden linux által létrehozott particiót, es leformaztam. Aztan leformaztam a 80 gigás particiót is, tehát semmilyen rendszer nem volt a gépen. Aztan a win telepítés közben, az első restart után beállítottam hogy mostmár az ssd-rol bootoljon. Aztan valamiert a grub akarna indulni de kiírja hogy ismeretlen fájlrendszer es csak a grub rescue jön be. Próbáltam mar parancssorból a fixmbr es a fixboot parancsokat de semmi. Hogy tudnám megoldani ezt a problémát? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest