- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takhanto
őstag
Valaki kipróbálta már Chrome Os-t?
-
Takhanto
őstag
Most már minden működik,frissítés és grafikus felület (driver) hiánya miatt nem ment
-
Takhanto
őstag
Linux RPM filesize: 20.2 MB Instructions
Verify NowAfter installing Java, restart your browser and verify Java has been installed correctly.
Linux (self-extracting file) filesize: 20.7 MB Instructions
Linux x64 * filesize: 20.3 MB Instructions
Linux x64 RPM * filesize: 19.7 MB InstructionsMelyik java lesz a megfelelő? Hogy tudom megnézni 32 vagy 64 bit-es ubuntum van?
-
-
Takhanto
őstag
Ma telepítettem fel az ubuntu 10.10-est,most éppen frissíti 11-re. Letőltöttem google chrome böngészőt, hogy kell feltelepíteni?
-
Takhanto
őstag
Kdz file-t szeretném kicsomagolni win alol, van olyan progi?
-
Takhanto
őstag
Opera böngészőt is fel akarok rakni,de ez se megy,áááh. Igyekszem megbarátkozni linux-al,de asszem maradok a vistánál...
-
Takhanto
őstag
hy all,fedora 9-et használok, hogy tudom feltelepíteni a adobe sockvawe-t? letőltöttem,de mit csináljak vele?
-
Takhanto
őstag
Letőltöttem a vga drivert,asztalomon van,hogy kell telepíteni? (Mandrake)
-
Takhanto
őstag
Volt ott egy varázsló,végigmentem és ezt az ötöt adott ki: ubuntu,freespire,opensuse,mandriva. Nekem mandriva ami tetszene,persze nem olvastam róla semmit,csak egyszerűen szimpatikus a neve
) Szal,öt közül melyik a jobb,mi a különbség? amd 3800+ x2,9600 gt ,160 gb IDE,160 gb sata,2 db dvd író,internet (routerről),ez a konfigom.
-
Takhanto
őstag
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a linuxot. Sok linux közül melyik a legújjabb,legszebb,legkönnyebben kezelhető oprenszer? És persze,magyarul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Star Wars rajongók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- Revolut
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest