- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
rybank #15755 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
fontos lenne nekem, hogy ne egy külön progival, hanem pl chromeon belül tudjam nézni rendesen a videókat. ezért is kérdeztem a VAAPI-t.
SSD-nél nem kimondottan a sebességre vonatkozóan, hanem az élettartam monitorozása kerestem volna valamit, a fejlett kernel miatt erre nem is gondoltam
a Drivereket tekintve, zárton kívül melyikhez használható a Catalyst vagy van külön ehhez hasonló konfiguráló programja? -
vinibali
őstag
sziasztok!
régóta tervezem már a NAGY ÁTÁLLÁST
segítséget kérnék. nyomogattam különböző Ubuntu kiadásokat, de nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb megoldás. 12.04-es Ubit hosszabb ideig néha használgattam(egy külön partíció volt neki), jó volt windowshoz képest heggesztgetni és nyomogatni. Ubuntu, Lubuntu, Kubuntu, Xubuntu és a Gnome-os kiadások 12.10-es változatait raktam fel egy külön vinyóra. most legjobban az Ubuntu(+Studio) és Xubuntu tetszik, a Unity nem nagyon jön be, de ha effektív nagyobb támogatás állhat a fő disztró mellett, majd megszokom
Szóval:
X és Ubuntu(+Studio)nak van Szoftverközpontja, a K+L+Gnome-osnak csak package installere van?
VAAPI támogatást lehet csinálni? Elég cink, hogy egy APU-n szaggat a YouTube HD
És értelmes Radeon driver van rájuk? Én a zártat próbálgattam Windowsoshoz képest semmit sem tud szinte...
Van olyan hangkártya driver vagy program amit lehet komolyabban konfigurálni? Fontos lenne azonos csatornákat kiküldeni különböző jack dugókon (Realtek ALC899)
Különböző felületek hogyan állnak az erőforrás használathoz?
SSD-hez hogyan viszonyulnak? Van esetleg SSDLife-hoz hasonló progi is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest