- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
rybank #15755 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
fontos lenne nekem, hogy ne egy külön progival, hanem pl chromeon belül tudjam nézni rendesen a videókat. ezért is kérdeztem a VAAPI-t.
SSD-nél nem kimondottan a sebességre vonatkozóan, hanem az élettartam monitorozása kerestem volna valamit, a fejlett kernel miatt erre nem is gondoltam
a Drivereket tekintve, zárton kívül melyikhez használható a Catalyst vagy van külön ehhez hasonló konfiguráló programja? -
vinibali
őstag
sziasztok!
régóta tervezem már a NAGY ÁTÁLLÁST
segítséget kérnék. nyomogattam különböző Ubuntu kiadásokat, de nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb megoldás. 12.04-es Ubit hosszabb ideig néha használgattam(egy külön partíció volt neki), jó volt windowshoz képest heggesztgetni és nyomogatni. Ubuntu, Lubuntu, Kubuntu, Xubuntu és a Gnome-os kiadások 12.10-es változatait raktam fel egy külön vinyóra. most legjobban az Ubuntu(+Studio) és Xubuntu tetszik, a Unity nem nagyon jön be, de ha effektív nagyobb támogatás állhat a fő disztró mellett, majd megszokom
Szóval:
X és Ubuntu(+Studio)nak van Szoftverközpontja, a K+L+Gnome-osnak csak package installere van?
VAAPI támogatást lehet csinálni? Elég cink, hogy egy APU-n szaggat a YouTube HD
És értelmes Radeon driver van rájuk? Én a zártat próbálgattam Windowsoshoz képest semmit sem tud szinte...
Van olyan hangkártya driver vagy program amit lehet komolyabban konfigurálni? Fontos lenne azonos csatornákat kiküldeni különböző jack dugókon (Realtek ALC899)
Különböző felületek hogyan állnak az erőforrás használathoz?
SSD-hez hogyan viszonyulnak? Van esetleg SSDLife-hoz hasonló progi is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged